Over ons

Henrie en Helma Goossens zijn al ruim twintig jaar actief in de verhuur branche en 8 jaar geleden is ook zoon Rob het bedrijf ingegaan.”Ook onze twee dochters, schoonzonen en schoondochter helpen mee wanneer dat nodig is. Het is een echt familiebedrijf. Wat begon met de verhuur van enkele tenten, groeide uit tot een verhuurbedrijf met een compleet assortiment partybenodigdheden.”We verhuren aan particulieren, bv voor verjaardagen, tuinfeesten en bruiloften, maar ook aan bedrijven. We kunnen een tent volledig als feestzaal inrichten, maar ook de aankleding van een bedrijfsruimte verzorgen we.”

De tenten van Partyverhuur Goossens variëren in grootte en kunnen bovendien aan elkaar gekoppeld worden. “sommige klanten willen alleen een tent anderen willen dat we alles wat er omheen staat verzorgen. We verhuren bv tafels, stoelen, tap, koelkast, koffiezetapparaat, servies, glaswerk, licht, geluid, toiletwagens, koelwagens, luchtkussens en alles om een feestlocatie mooi aan te kleden. Ook kunnen we op locatie complete keukens maken. Vanaf 2011 leveren wij ook alle drank voor uw feest. Eten en bediening kunnen wij ook verzorgen. “Daarvoor werken we samen met diverse cateraars.”

Iedere klant is anders en ieder feest is anders. “goed advies is erg belangrijk, dus daarom gaan we altijd in gesprek met de klant om de wensen te inventariseren. Voor klanten is het vaak lastig inschatten hoe groot een tent moet zijn of welk formaat tent past op de feestlocatie. Er is veel meer mogelijk dan men denkt. Zo bouwen we wel eens een tent over een zwembad, vijver, pergola, tuinhuisje of boom heen. Met kwaliteit en service onderscheid Partyverhuur Goossens  zich van de concurrentie. Binnen kort iets te vieren neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

 

Onze kenmerken:
Eerlijk advies
Adviseren betekent in de eerste plaats analyseren. Wij gaan met u aan tafel en bespreken uw wensen. Daaruit berekenen wij hoeveel vierkante meters u hiervoor nodig heeft, analyseren uw stijl en budget. Vandaar uit adviseren wij u wat u allemaal nodig heeft en hoeveel.

Vooraf ontwerp
Aan de hand van de materialen op de offerte kunnen wij u een impressie geven van uw toekomstig feest, middels een full color 3D tekeningen.

Maatwerk
Indien er obstakels zijn, komen wij de locatie bekijken en inmeten. We informeren u wat hiervoor de mogelijkheden zijn. Zo kunnen wij verschillende maten tenten aan elkaar koppelen, aan een afdak aansluiten of een stuk tuin erin zodat het één geheel wordt. Ook elke schuur kunnen wij omtoveren tot een schitterende locatie.

Goede begeleiding.
Er komt nogal wat kijken als u op eigen locatie een feest organiseert. Maar geen nood, wij begeleiden u in dit proces zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Kwaliteits materialen.
Al onze materialen zijn van goede kwaliteit, ze voldoen aan de normen van veiligheid.
Constructie tekeningen en brandcertificaten die hierbij horen kunnen wij indien nodig overleggen.

Gedegen service.
We leveren alles keurig aan in karren. Sluiten toiletwagens, tap’s, keukenapparatuur en verlichting aan. Berekenen het stroom verbruik. Houden het weer in de gaten voor eventueel extra kachels. Enz. Enz.

Vooral betaalbaar.
Rekening houdend met al onze kenmerken zoals: service, kwaliteit en een representatieve uitstraling.
Is dit een feit. 

Vraag een advies gesprek aan. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.